Może to nie będzie wątek o Euro, ale wczorajsza wycieczka uzmysłowiła mi jaki cash tłuką na podstawowej ludzkiej potrzebie fizjologicznej.
Wczoraj po południu wybraliśmy się z żoną na Święty Krzyż, godzina 17.00 mniej więcej, jestem w toalecie (1,5zł) i stojąc sobie wesoło i z ulgą nad pisuarem słyszę jak "babcia kolzetowa" odlicza: 100, 200, 300.. zdębiałem, 400, 500... myślę o kurwa!!!, 600, 650, 700, 750... doszło do 870.
Jeden dzień z tygodnia - podejrzewam że OO. Oblaci z tej bardaszki wyciągają ok. 6000-7000 miesięcznie
P.S. Wycieczka na trasie Huta Szklana - Św. Krzyż nie obeszła się bez:
- nacharchania zieleniną na szybę jednemu kutasowi z Vectry B
- rzuceniu pod koła niezłego badyla kołkowi z czarnej E36
- zatrzymaniu i zwymyślaniu głupiej pizdy spod Wołomina
wszystkie te osoby zatrzymały się, a po zatrzymaniu się zostały zwyzywane, zjebane równo z ziemią i ogólnie miały nawrzucane i pojechały jak niepyszne.
A dlaczego? A dlatego że jest tam zakaz ruchu, strefa ruchu pieszego a dwóch ogórków TKI + jedna cipa WWL myśleli że to Monte Carlo.
Strażnikom Leśnym na górze też nawrzucałem)))
Wczoraj po południu wybraliśmy się z żoną na Święty Krzyż, godzina 17.00 mniej więcej, jestem w toalecie (1,5zł) i stojąc sobie wesoło i z ulgą nad pisuarem słyszę jak "babcia kolzetowa" odlicza: 100, 200, 300.. zdębiałem, 400, 500... myślę o kurwa!!!, 600, 650, 700, 750... doszło do 870.
Jeden dzień z tygodnia - podejrzewam że OO. Oblaci z tej bardaszki wyciągają ok. 6000-7000 miesięcznie
P.S. Wycieczka na trasie Huta Szklana - Św. Krzyż nie obeszła się bez:
- nacharchania zieleniną na szybę jednemu kutasowi z Vectry B
- rzuceniu pod koła niezłego badyla kołkowi z czarnej E36
- zatrzymaniu i zwymyślaniu głupiej pizdy spod Wołomina
wszystkie te osoby zatrzymały się, a po zatrzymaniu się zostały zwyzywane, zjebane równo z ziemią i ogólnie miały nawrzucane i pojechały jak niepyszne.
A dlaczego? A dlatego że jest tam zakaz ruchu, strefa ruchu pieszego a dwóch ogórków TKI + jedna cipa WWL myśleli że to Monte Carlo.
Strażnikom Leśnym na górze też nawrzucałem)))
Komentarz